Midsommarafton

Ni vet en sådan där midsommar som man spenderad ute på landet, med vänner, midsommarstång, god mat, snaps, sång och allmänt midsommrig stämning? Precis en sådan midsommarkväll/natt hade jag! På dagen jobbade jag, vilket var ytterst trevligt då det kom massor av folk från midsommarfirandet på åsen och efter jobbet lämnade jag och några vänner staden bakom oss för ett gediget firande. Glada i hågen var de flesta när vi kom, då de redan firat ett antal timmar! Jag älskar för övrigt att vi faktiskt dansade runt en midsommarstång, det är banne mig en rolig grej (speciellt när sånganföraren var rund på öronen (en sammanslagning av "rund om fötterna" och "på örat" då jag kände att en liknelse inte var stark nog)).

Kalas

Den 23 juni 1993 föddes jag. Detta firades med fest + överraskningspicknick! Nu är jag ju då 23 år, det känns bra. Jag hade ju fått för mig att jag fyllde 24 så det kom som en glas överraskning att jag fyllde 23, det är ju inte lätt att hålla koll såhär på ålderns höst. Men i alla fall, festliga bravader blev det några dagar innan min födelsedag då jag bjudit vänner till en kvarterslokal där vi drack bål, dansade och körde ett Miaquiz som var otroligt informationsrikt. Allt som allt så var kvällen super! På själva födelsedagen så blev jag upphämtad av min far efter jobbet och blev förd till Klosterparken där det dukats för picknick! Jag blev hur glad som helst, och vem blir inte det när det hänger vimplar i träden?

Jobb

Just nu sitter jag uppe i Vårfrukyrkan och väntar på en grupp som ska bli guidade. Det känns lite nervöst när det är en bokad guidning, men det går nog bra ändå. För någon vecka sedan blev jag och Matilda (som också guidar) intervjuade för kyrkans nyhetsbrev. Jag tycker att det blev en ganska gullig intervju och jag är impad över att Ida, som intervjuade, lyckades få mitt och Matildas babbel till något begripligt! Här är en länk till intervjun https://www.svenskakyrkan.se/enkoping/manadens-profil---juni

Det skiner igenom ganska tydligt i intervjun hur stolt jag är över kyrkan. Det står att jag brukar prata om kyrkan med mina kompisar och ja, banne mig vad jag gör det! När jag har varit någonstans med mitt Uppsalagäng så drar jag paralleller till Vårfrukyrkan eller bara allmänt informerar dom om intressanta grejer. Det är dock inte så påstridigt som det låter, då de flesta av mitt gäng är historieintresserade.

Om du nu har blivit intresserad av min vackra arbetsplats så går den att besöka varje dag 10-18 fram till den 28 augusti och guide finns på plats varje dag!