I fält och sedan i Enköping

Jag klarade att vara med på fältdagen! Så himla skönt att det gick (gick, höhö kul för att vi gick massor mvh Mia med pappahumor). Min dag har varit full av halsont och allmän sjukhet, men hjärnan är i full gång så ha så svårt att vila hela dagen så det blev en lunch nere på stan. Jag tycker det är underbart med det här vädret, blir dock så fundersam när folk börjar säga "åh, nu är det sommar" och jag tänker då "Ähh, det blev nyss vår". Tydligen har gränsen för sommarvärme kommit upp i rätt grader i Stockholm så där är det sommar, men ännu är här vår! 
På senaste tiden har jag tagit så många bilder på min syster Maja att jag snart får ha en Majakavalkad (inte mig emot). Jag tar kort när hon inte är beredd och så blir det bara sådär bra, ni vet? 

Jag längtar så innerligt till de två kommande dagarna. Imorgon ska jag vila hela dagen för att på kvällen blir det middag med mina vänner. Jag ser framför mig hur vi sitter i sköna kläder, berättar om våra liv, känslor och tankar. En välbehövlig kväll av avslappnat häng och utösande och mottagande av tankar. Det blir nog bra det där!
På lördag är det en ytterst speciell dag, för min mormor fyller 90 år. NITTIO ÅR! Helt galet! Det ska firas men lunch på min stads bästa restaurang, nämligen Bombance, tillsammans med familjen!